Wlasnie dotarla moja kartka Ciekawa sprawa bo wysylalismy 16 wrzesnia a datownik z poczty 20 pazdziernika wiec pytanie czy miesiac przelezala na poczcie czy miesiac u Siergieja
kkocis, no to teraz i my czekamy na pocztówki micrusec, nie ma problema ,dawaj z nami ,do elektrowni nie idziemy ,ale przejeżdżał będziesz codziennie ,zdjęcie pewnie też zrobisz
[ Dodano: Pon 26 Paź, 15 19:29 ]
ciekawe zdjęcia z Jupitera
mieszkanie Siergieja Akulina
Prypeć, Lesi Ukrainki nr 34 mieszkanie 84 - 3 pięro dla ułatwienia (ukraińcy nie liczą parteru ,jest od razu 1 piętro) Anatolij Diatłow
mieszkał gdzieś przy alei Lenina - czasami piszą ,że w białym domu (nazwa potoczna) i teraz zadanie dla wszystkich znaleźć dokładny adres zamieszkania
Anatolija i gdzie jest ten biały dom
Siergiej gdzies kolo basenu mieszkal. Piwnice Jupitera ciekawe ale chyba jakies wysokie kalosze trzeba zabrac a widzac te znaczki to i dozymetr wskazany
rafiki, a jednak ,tak jak myślałem ,to jest budynek o podwyższonym standardzie ,być może tam właśnie są mieszkania dwupoziomowe ,o których wcześniej pisałem i być może tam właśnie mieszkał Diatłow
lataliśmy z Tomkiem po tym 'białym domu' z racji tego że miał tam byc klub technika, zwiedziliśmy pare mieszkań, byłem dość wysoko, ale akurat dwupoziomowych nie zauwazyłem , może to było na ostatnim piętrze tylko dwupoziomowe mieszkanie... ogólnie w tamtym miejscu to zwróciliśmy uwagę właśnie na system ewakuacji pożarowej... z balkonu na balkon tym przejściem awaryjnym to by sie chyba tylko dziecko zmieściło, bo ja to już tylko czołganiem.,...
I do mnie kartka wczoraj dotarła.
Datownik w Czarnobylu 20.10.2015
Podobno w piwnicy Jupitera są kolejne kalosze i "granulki" koloru szaro/czarnego, które powodują niezłe pikanie.
Ten wóz strażacki co stoi obok fermy norek też podobno nieźle promieniuje od podwozia.
Zamieszczone przez sebastian7905
ciekawe zdjęcia z Jupitera
Krzynol pamiętasz jak po schodach wchodziliśmy tam gdzie nie ma luksferów?
Zostały zamknięte dopiero po wyłączeniu ostatniego czynnego bloku elektrowni w roku 2002.
BZDURA
To powoduje że są zachowane w lepszym stanie niż pozostała część Prypeci.
:bajer :lol: :lol: :lol: :lol:
Była O2 RS 190 km / 436 Nm
Jest Superb 2FL 201 km / 436 Nm
Komentarz